ShopRoku 2018 - oXyShopy sbírají ocenění

14. března 2019 byly vyhlášeny nejzářivější hvězdy e-shopového nebe a stejně jako v předchozích letech o nich rozhodli reální zákazníci a odborná porota. Z našich oXyShopů exceloval Animod.cz, Fotolab.cz, Kovian.cz a stálice našeho hvězdého nebe - CZC.cz.

oXyShopy všech velikostí patří mezi nejlepší české e-shopy

cela_sirka (6)
cela_sirka (6)

Již podesáté vyhlásila Heureka.cz v soutěži ShopRoku nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy českého internetu za rok 2018. A oXyShopy opět nezklamaly!

I v letošním roce jsou mezi oceněnými e-shopy zástupci všech typů námi poskytovaných řešení pro e-shopy.

Z našich velkých řešení byl oceněn 3 tituly e-shop CZC.cz:

  • VÍTĚZ CENY POPULARITY: VÝPOČETNÍ A TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA
  • 2. místo CENA KVALITY: PC A PŘÍSLUŠENSTVÍ
  • 3. místo CENA KVALITY: VÝPOČETNÍ A TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA

Ocenění sbíraly také e-shopy na míru:

KOVIAN s.r.o.

  • 3. místo CENA KVALITY: STAVEBNINY

CEWE FOTOLAB

  • 3. místo CENA KVALITY: FOTO

Z pronajímaných e-shopů tentokrát vystoupal na příčku nejvyšší e-shop Animod.cz:

  • 1. místo CENA KVALITY: ZÁŽITKY

Vítězové v soutěži ShopRoku 2018

 animod   animod
animod    animod

Výsledky ShopRoku 2018

Celkové výsledky všech kategorií naleznete na webu ShopRoku.cz.

NaCesty_linka

Oceněné e-shopy

CZC.cz

E-shop CZC.cz není třeba dlouze představovat. Jedná se o jednoho z největších klientů oXyShopu, který je špičkovým hráčem ve svém oboru a pravidelně se umisťuje v nejrůznějších soutěžích.

Kovian.cz

Společnost KOVIAN, s.r.o. se dlouhodobě zabývá výrobou kovaných produktů a kovaných polotovarů. Jejich e-shopové řešení Kovian.cz je zaměřeno především na B2B sektor na Slovensku i v České republice a v soutěži ShopRoku jsou již potřetí mezi oceněnými e-shopy.

FOTOLAB.cz

E-shop FOTOLAB.cz je další z našich dlouholetých partnerů a jeden z nejúspěšnějších prodejců v oblasti foto na českém trhu má obrovské úspěchy v oblasti online marketingu. Společně pracujeme na optimalizaci výkonnostních kampaní včetně display kampaní, věnovali jsme se také SEO optimalizaci a spolupracujeme na content marketingu a nastavujeme strategii stavby webových stránek.

Animod.cz

E-shop Animod.cz je zástupcem našeho pronajímaného řešení. V minulém roce byl finalistou této prestižní soutěže a v letošním roce se mu dokonce podařilo v dané kateogii zvítězit. V nabídce e-shopu najdete poukazy na pobyty v českých i zahraničních hotelích, máte však volnou ruku ve výběru termínu vaší cesty. Ten si domlouváte sami s daným hotelem dle vašich možností. Poukazy se těší velké oblibě i jako forma dárku pro vaše blízké. Přečtěte si případovou studii o Animod.cz.

arrow icon