Eshopista s mladými v ecommerce

Jaké jsou tváře budoucnosti ecommerce? O kom určitě v budoucnu ještě více uslyšíme? Pojďte se 7. února seznámit s mladými a úspěšnými podnikateli, které stojí za to sledovat!

Mládí není překážkou úspěchu - naopak!

První letošní Eshopista se ponese v mladém duchu, který je plný nadšení, motivace a skvělých nápadů. Pojďte se společně s oXyShopem, letitým partnerem akce Eshopista, potkat s mladými zástupci této vycházející generace eshoperů.

Uvidíte, že se správným nápadem a odhodláním je možné začít úspěšně podnikat už na střední nebo vysoké škole. Myslíte si, že abyste mohli vést úspěšně vlastní firmu, musíte sbírat zkušenosti dlouhá léta? Omyl!

Tito čtyři mladí lidé vám představí své příběhy:

Mladi v ecommerce

medailonky

Čtyři mladí a úspěšní v online světě:

Pojďte si poslechnout příběhy těchto eshopů a jejich majitelů na další setkání Eshopisty, které se uskuteční 7. 2. 2018 od 15:30 v ROYALu, ulice Vinohradská 48, Praha 2. Máme pro vás zvýhodněnou cenu na toto setkání – napište či zavolejte si o slevový kód, který vám sníží cenu vstupenek o 20 %.

Tým oXyShopu bude na místě - budeme rádi, když se s námi přijdete pozdravit!

Chcete získat slevový kód na 20% slevu na vstupenky? Napište nám na marketing@oxyshop.cz nebo volejte na 800 374 679.

 

O projektu Eshopista

Motto „Eshopisté eshopistům“ dokonale vystihuje hlavní poslání projektu ― vzájemné obohacování leaderů eshopů osobními zkušenostmi z online businessu. Eshopista.cz je open platformou pro jejich pravidelná setkávání. Setkáním vás provedou sympatická a pohotová Magda Divišová a další ze zástupců mladých a úspěšných osobností, Jiří Rostecký.

www.eshopista.cz
www.eshopista.cz
 
arrow icon